Fatmateke Kızlar merhaba benim kızım olacak 3 kere emin olmak için sordum kız dediler ama karnım sivri top gibi oldugu için her gören erkek mi erkek karnı gibi deyip duruyor yanlarından hiç çıkmadı karnımın böyle olupta kızı olan varmı acaba
Buhara Fatmateke benimde sizin gibi ve kız değişmedi gören göbekten erkek diyor ben bu tip şeyleri herkes için doğru olarak görmüyorum 35 hafta oldum değişmedi cinsiyet 12 de kız demişti dokor
TgbHmz Fatmateke Gercekten su insanların herşeye yorum yapmasına bir söz söylemesine sinir oluyorum😊 benim onların görünüşüne göre erkek ama bebeğim kız 33 hafta oldum
Mucizem0405 Fatmateke tam tersi benim ilk bebeğim erkekti gayet yayvandı göbeğim şimdiki kız top gibi öne doğru. Ama şey var kimde denediysek tuttu kız bebeğe hamile olanların göbek deliği dışarıya doğru oluyor
Fatmateke TgbHmz aynen işte yüzünde çiller çıkmadı kız anneyi çirkinleştirir sende olmadı kesin erkek diyolr😅
Elfakca Fatmateke ay banada her gören erkek dedi ilk hamileligimde de de öyle demişlerdi ama kız oldu şimdide öyle diyorlar yine kızim olucak hep hurafe ya vücut tipinden kaynaklanıyor ne karın şekli nede canının şunu istedi bunu istedi hurafe bunlar
EmineTarik Fatmateke görümcemin karnı acayip sivriydi ama kız doğumda erkek çıkarsa valla şaşırmam dedim öyle erkek karniydi 🤭 ama şu var ki erkek gibi kız oldu 😅 1 yaşında bebeklerle hiç işi yok hep arabalarla oynuyor
Deryaaduru Fatmateke hayır bence asla alakası yokk benimde cok dağınık karnım herkes kiz karnı diyor ama oğlum olacak vücut yapısı bence karınla alakası olamadığını düşünüyorum