babymomy_ cansu_saydam23 hayırrr . Ben gece uyumadan önce kullanıyorum rahatsız etmiyor . Sanırım gündüz kullanılırsa rahatsız edebiliyormuş
DidemB cansu_saydam23 ben pek çok çeşidini denedim hepsi bulantı ve kusmamı arttırmıştı. Gyneferon kullanırken sıkıntı yaşamadım sadece
lotusc cansu_saydam23 ben demir ilacı kullanana kadar asla kusmamistim bebek bile midemi bulandirmadi ilaç beni yerle bir etti kusmaktan az karnına içiyoruz hep safra kustum birbde tok karnına deniycem olmazsa hekimimden değiştirmesini isteyeceğim
Deryalina- Ben kullanamadim midem aşırı bulanıyor kapsül şeklinde ama o bile kokuyor ne sabah ne akşam icebiliyorum
cansu_saydam23 bana eczacı demir ilacını sabah aç karnına iç dedi kan ilacını ise gece yatmadan önce iç dedi
Deryalina- cansu_saydam23 yani bilemiyorum zararı olacagini düşünmüyorum ama faydasından da mahrum kalmış oluyoruz
cansu_saydam23 DidemB benim de bugün randevum ilacı değiştirsem iyi olur aslında çünkü 2 haftadır sabahları midemi bulandırıyor afedersiniz ama yediğim herşeyi geri çıkarıyorum