Basakhilal Busece06 bence bir sey almaya gerek yok tabii içinden gelirse alabilirsin ama bu bur mecburiyet değil. Uçaan hastane ücretlerinden sonra hele hele :)))
Ao526- Busece06 Doktorumun tarzını bilmediğim için kıyafet işine girmedim açıkçası 😂 biz çikolata yaptırdık hem doktora özel hem ekibe.. Doktorada özel not bıraktık
Busece06 denizyc maddi durumum çok şükür iyi de bacım iyi olmasına rağmen bu devirde ben bile vakko giyemiyorum agshshshs
Busece06 TheMuhtesem ya aslında özel doktor niye alayım diyenler vs falan da varda ben bu süreçte doktorumdan ve asistanından çok memnun kaldım ufak bi güzellik yapmak istiyoruz evet yapanı çok duydum 🌸
denizyc babymomy_ doktora değer verildiği için iyi bir yerden alınsın demiştim bence komik değilsiniz
aminehumamoms Busece06 ben ilk hamileliğimi öğrendiğim acildeki doktorlara soğuk baklava alıp getirmiştim çok mutlu olmuşlardı doğumumdada baklava alırım diye düşündüm ebeme falan
Busece06 aminehumamoms dimi baklava mantıklı gibi geliyo çoğu öyle yapıyor galiba yanınada belki bi du böreği
MelikeD Ben de baklava götürmüştüm valla doğum sonrası bence hediye falan almaktan ziyade bı tatlı daha hoş gibi doktor ve çalışan arkadaşlar yemislerdi :)
Rwerdst Busece06 1 ay 2 gün oldu doğum yapalı. Doktorum gerçekten çok uğraştı hamileliğimle benimle. Riskli hamilelik geçirdim. Ben orkide aldım 🤗🤗🤗