Agg0207 Efnan3443 3-4 haftalıkken farkettm hamile olduğumu doktor daha ozamn baslatti bana decavit 26. Haftaya kadar sadece decavit kullandim günde bir tane içtim .arkadaşıma emzirme döneminde de önermiş doktoru hatta
e_blue_sky_a Efnan3443 12yim doktor verdi dün ilk defa kullandım baya midem bulandı. Miden çok bulanırsa tok iç dedi bugün Bi kere daha deneyeceğim.
Aleykck 27+3 haftayız 16 haftada kullanmaya başladım Decaviti ayrıca gyno ferro sanol kullanıyorum demir eksikliği anemisi var bende ayrıca magnezyum verdi doktor kramplar için
Aleykck @“Efnan3443” Gayet iyi bebeğin gelişimi için önemli Hem senin için de iyi oluyor vitaminleri falan karşılıyor
damlaguneyerii Ben de 12.haftamda başladım hala kullanıyorum 37+2 haftalık hamileyim. Doktorum doğuma kadar kullanacaksın dedi :) sorun yaşamadım
Zehrabal1 Efnan3443 10 . Haftamda başladım 22+6 haftalığım devam ediyorum . Kahvaltıdan sonra bir tane alıyorum
Arzuanne Ben devit damla decavit ve bir tane daha kullanıyorum 3 üde yemekten sonra inşallah normaldir
rojdaa_5634 İlk hamilelikte doğuma kadar kullandım. Şimdi 5 aylığım iki aydır tekrar kullanıyorum doğuma kadar devam inşallah bence gerekli bir vitamin ilacı
e_blue_sky_a Efnan3443 midemi bulandıran decavit değilmiş ya bu tok karına imiş, hyno ferro sanol diye Bi demir ilacı var sabah aç karına o midemi bulandırıyor biraz
e_blue_sky_a glbhr1 bana sabah aç karna dedi. Bu sabah benim de midem bulunmadı dün sabah farklı Bi sebepten bulanmış olabilir bıktım bu mide bulantısından