Ilba_34 Gunesmoms koku sorunu var diyorlar öyle birşey var mı kurdunuz mu acaba bende ona bakıyorum ☺️
filialunae Gunesmoms Ben de elele Madre alacağım sallanabilme aparatı var değil mi? Boyutu nasıl ilk etapta ikiz bebekleri tek yatakta yatırırım diye düşündüm ama ikinciyi de alırım illa çünkü fiyatlar sürekli artıyor
NurCan58 ![] Bunu dün sipariş ettik, en azından 5 yaşına kadar kullanır, ikinci cocuğu düşünürsek onun için de saglam kalır dedik. Farklı odada uyutmak istersem ana kucagı işimi görür bunu odadan odaya taşıyamam
Gunesmoms filialunae var evet sallanıyor. 70 e 110 boyutu . İlk etapta birini sağa birini sola yatırabilirsin .😄
Gulcannnnnnnn filialunae merhaba bizim de ikiz olacak :) bnde ilk etapta geniş bir anne yanı almayı düşünüyorum önerebileceğiniz var mı hiç 😇
Xcbaby Anne yani park besik kullanip memnun kalanlar marka model yazabilir mi? İnternet yorumlarinda cok fazla ses yapiyor gicirdiyor yamuldu vs tarzi yorum var ..
Ebeguy Bende park beşik düşünüyorum oda yapmadım.4 yaşından sonra direk bazalı oda alıp yatağa takılan korumalıklardan taktırmak istiyorum.Park beşikte 4 yaşına kadar yatabilir mi sizce 👶
Elzem123 Ozoooo Ben kızım doğduğunda park yatak almıştım benim için çok idealdi sürekli şehir dışına çıkıyordum ve ara sıra yatağını da götürüyordum kapanınca küçülen bir şey. Şuan kızım 3 yaşında ve ben 7 aylık 2. ye hamileyim. Kızıma daha yeni çocuk odası aldım doğacak olan bebeğimi de nasipse park beşikte yatıracağım.
Elzem123 Ilba_34 sunny baby joy plus 70/120 kullanıyorum çokta memnun kaldım açıkçası. Sallama aparatı da var ilk aylar kullandım sonra çıkardım.
2727dfne Ozoooo ben meltem banbino a beşigni aldım ici geniş 2.5 yaşında hala sıgıyor şimdi kardeşi olacak seneye kardeşi dönene kadar küçük beşikte yatar sonra kızım tahliye olur ordan 😂 ama 5 yaşına kadar cok rahat kullanır
Hzzz 2727dfne bizde banbino aldik henuz gelmedi.İlk gebeligim olacak memnunmusuniz acaba saglam mı kullanışlımı birde nevresim olarak icerisine ölcu ne kullandiniz rica etsem cevaplar mısınız
Minik1Civciv Ozoooo ahşap anne yanı beşik tercihim oldu. 3 yaşına kadar kullanır. 3 kademesi var sabitleniyor aynı zamanda sallanıyor. Altındaki tekerlekler sayesinde kolay taşınıyor. Kurulumu da çok kolay
Hzzz Minik1Civciv aaaa meltem banbino degilmi bu bizde bunun beyazini aldik gelmesini bekliyoruz insallah memnun kaliriz.Güzel gunlerde kulllansın miniğiniz