Kubrademirli Mervenurkaya bizim de son 45 günümüz kaldı, Alya Mina koyacağız inşallah, Alya’yı ben Mina’yı eşim koymak istedik 🤍
Gul234492 Alina istiyorum ama eşim istemiyor 20 gün kaldı hala karar veremedik Asya Mavi Beren Defne Kumsal Arasında kaldık
Sude7 Mervenurkaya benimde kızım olacak karar veremedim doğrusu aklımda ilk etaptan beri düşündüğüm İnci var son zamanlarda hoşuma giden de Defne , İdil , İkra 💞🤍🥰 hepimiz sağlıkla kucağıma alalım
DidemB Mervenurkaya Hafsa olacak benim miniğim. Ablalarının da isimleri Sümeyye Aişe ve Rümeysa Fatıma
Ayssee__ Mervenurkaya cinsiyetimiz belli değil ama “Sahra” ismi bi kaç gündür kız bebek için hoşuma gitmeye başladı 🌸
Sevdayaz Mervenurkaya Gökçe Miray olacak gibi ben Gökçe istiyordum eşim Miray bize uyumlu geldi ya da alıştık😂😂 tek isim daha çok seviyorum oğlum Ayaz kızımda iki isim olsun dedik farklı isimler isteyince🌸
Nagihanbkr Mervenurkaya ben kızımın ismine defne koyacağım inşallah şimdiden defne ismiyle sevmeye başladık doğuncada değişmeyi düşünmüyorum inşallah 😘🥰🥰