Serifeeed Babybjörn marka kanguru kullanıyordum çok omuz ve bel ağrıtıyordu değiştirmek istiyorum önereceğiniz beli ve omuzları ağrıtmıyan bir marka varmı?
Bramasole Serifeeed benim kuzenim kızına ergobaby kullanmış kesinlikle çok çok iyi dedi şimdi bana verdi kullanayım diye henüz bebiş gelmediği için bilmiyorum ama yeni doğduğundan itibaren çok rahat kullanmışlar. İnternet yorumları da çok iyi sadece fiyatı aşırı pahalı gördüğüm kadarıyla🥺
elifcinar27 Serifeeed Kesinlikle bel destekli kullanılmalı bende bir tane var bel desteği yok 30 dk taksam hemen belim ağrıyo
Dilan_55 Serifeeed ilk kızımda mamaduş beybi kanguru aldım yenidogan aparatli doğduğundan itibaren kullandım 2 yıl boyunca çok rahattım hala duruyor çok memnunum
MerveTeyze … şuralarda takılayım :) Ergobaby de kaldı benim de aklım ama bana da kullanıcı yorumu lazım yeni doğan için sling aldım ama sonrası için de kanguru araştırıyorum bende
MerveTeyze Bramasole ya bende çok araştırdım en uygun o gibi geldi yapısı açısından kullananlar da yazarsa bel ağrıdı sırt ağrısı yapıyor mu uzun süre kullanabilmişler mi neymiş noluyormuş çok mu mutluymuş onların bebişleri :)))
Serifeeed Bramasole babayjörn de pahalı ama işte sorarsan bana göre değilmiş 😂 hiç kullanışlı değil benim açımdan sırtımı belimi omuzlarımı ağrıyordu bende biraz araştırdım aslında evet dediğin markayı öneriyorlar ama bakalım azıcık daha araştırmam lazım sanırım 🙏
Bramasole MerveTeyze eğer haftanız erkense benim son 40 gün kaldı hemen kullanır yazarım buraya deneyimi🤣
Bramasole MerveTeyze aa pardon şimdi farkettim siz değiştirmek istiyorsunuz o zaman 40 gün uzun bir süre sizin için ya
MerveTeyze Bramasole sağol canım arama kısmına yazdım 2019 dan beti Ergobaby nin pahalılığını yazmışlar :))) çoğu kullanıcı da bebeğiniz doğsun deneyerek alın diyorlar :) olmadı başta sling ile idare etmeye çalışıp alırım benim doğum ekim sonu
MerveTeyze Bramasole yok kuzum sadece sling var elimde ona da alışacak mı belli değil sen yine doğduktan sonra yaz mutlaka sağlıkla gelsin de zamanım var fazlası ile
Bramasole Serifeeed ya bebekler biraz canı nasıl isterse onu seviyor aslında 😅 denemek lazım ama çok pahalı ürünler olunca da sürekli değiştirme şansı olmuyor zor iş😄
Serifeeed Bramasole evet haklısın ama gerçekten bulmak zor nasıl bulucaz bende bilmiyorum ki yeni alıcam mecbur işte önerilere baktım ama bilemedim şimdi her marka farklı özellikleri var 🙄
Serifeeed Petrichorers kişiden kişiye değişiyor eşimin kardeşi kullanıyordu bayılıyor ona çok severek kullanıyor ama bilmiyorum benim galiba belimde sorun var yürürken bile ağrıyor 😬