Mavimsii_56 Tinii_minii_mom canım bnde smdi sonucuma baktım sende görünce bnm papp-A bnm 4.59 cıkmıs valla ya sende sorun var yada bende anlamadım yani
gamzecgr Tinii_minii_mom doktorda grafiğe dökülüyor yaş ve ultrason ölçümleri bir de bu kan sonuçları belli olmaz şimdi maalesef
Mavimsii_56 Tinii_minii_mom ark. Yaptırmıstı ona baktım smdi 4.31 onun ki de tabi yine de dr soracam yani bgn sonucu göstermeye gidecem
gamzecgr Mavimsii_56 kız öyle düşünme tek başına anlamı yok bu kan sonuçlarının ultrason ölçümü ve yaşta ekleniyor
Tinii_minii_mom Mavimsii_56 bence sizinki daha normal çünkü nette 0,40 tan pap uzaklaştıkca risk azalıyor diyordu bende o yzden endişelendim
gamzecgr Tinii_minii_mom bak benimkine baktım şimdi 3.24 papp ama iki bebiş için tek tek bakınca biri 0.90 öteki 0.93 papp sonucu risk yoktu çok şükür
gamzecgr Mavimsii_56 kan alınıyor ya toplam sonuç veriyor bi bir de ayrı ayrı böyle bir hesaplama veriyor ama grafikte tabi yaş ve ense kalınlığı da ekleniyor
Mavimsii_56 gamzecgr anladm canm ense kalıgınlıgına dr 1.9 demisti bgn cıkısta gidecem baklm artık canım
Tinii_minii_mom Evet ya bir anda öyle sorun var falan demeyin fazla üzücü oluyor herkes için her şeyinde kibar dili vardır sonuçta