FeriDee Kızlar. Doktora gidip kan ilacımı değiştirecem bunu yutamıyorum. Sizin kullandığınız kokusuz bulantı yapmayan mideye oturmayan bi ilaç var mı? Doktora onu yazdırayim 😖
husniyealtun FeriDee maltofer in kucuk sisede surup gibi olanlari. Bir tek bu ilac bende bulanti yapmadi. Diger tum vitaminler ilk 4 ayimi neredeyse zehir etti. Ne zaman bu vitamine gectim biiznillah tik kesildi bulantilar ogurtuler
Zeynepppp Bana kan şurubu vereceğini söyledi doktorum ilaç yutamadığım için. Doktorunuza şurup u da sorabilirsiniz ☺
FeriDee mervebalandi28 ferro sanol hamilelikten önce içiyodum çok kötü kokuyo ya ağzında böyle demir gibi bi tat bırakıyoduu
humaninannesi61 Ben de gnoferon kullanıyorum. Sadece idrar da koku. Dışkı da kararma yapıyor o kadar. Onun dışında bulantı veya herhangi bir şey yaşamadım✌🏻
FeriDee husniyealtun ayy canım ben onu kullanıyorum tadı cidden çok kötü kokusuna falan dayanamıyorum tiksindim artık
husniyealtun FeriDee anladim canim ya ne diyeyim Rabbim sifa versin rahatsiz etmeyeni buldursun tez zamanda