Mihraa Kızlar kendiniz nasıl yapıyorsunuz malzemeleri nerden alıyorsunuz bende kendim yapmak istiyorum prenses magnetler var çok hoşuma gidiyor fiyatını sordum tanesi 8 tl dediler çok pahalı geldi
Beriliko Kendim bambu çubuklu oda kokusu süslüyorum yanındada ya el havludu süslüce. Yada küçük yasin mevlütte masa süsleyip ogünde dağıtıcam şeker hamur kurabiyede yapıcam 3 ünü karton torbada dağıtıcam bide lokum gülsuyu tutulur ve etli pilav baklava ayran
ATC Mrtnurr ben ablama yaptırıyorum canım güvenle yaptırabilirsin bi bak istersen https://www.instagram.com/minahobitasarim/ 😊
Milly93 Mrtnurr şu minnak kapaklı kavanozlar var ya tanesi 60 krş civarı ben onlardan alıp içine bal koyup üzerine bal gibide doğdum yazmayı planlıyorum yada içlerine kuş lokumu koyup cicili bicili süslemek istiyorum ama burdaki kızlar isterse yaparken video çekip youtube atabilirim ki youtubedede çok alternatif var
Esrabzdmr Mrtnurr gitti gidiyorda bulabilirsin aslında ister kendin yap ister hazır al . 1 tl den başlıyor hazirlarin fiyatları
dyg1606 Mrtnurr ben evde kendim yaptm canm guzel kalpli bi sise aldim tanesi 2liradan siselere gore fiyat degsio tabi daha ucuz olanlarda vardi.kurdela cicek falan aldim icinede lavanta koydum o sekilde susledim evde . Hem vakit gecrmis oldum hemde kendi el emegim oldu gayette guzel oldu
Doga_deniz Canım bu benim bi tanıdığım çok tatlı bi kadın sayfasında çok tatlı ürünler var ve bildiğim kadarıyla çok uyguna yapıyo. Tabi tek tek fiyatlarını bilmiyorum neyi kaça yapıyo ama bi göz atıp sormanı öneririm 🤗 https://instagram.com/neslinin_hobi_atolyesi?utm_source=ig_profile_share&igshid=10vnrz4nwgmoy
Doga_deniz Doga_deniz neslinin_hobi_atölyesi olarak aratabilirsin instagramda burda linke tıklanmadı ama
Haticeozlem Mrtnurr hacıserif.com diye bi var mutlaka gir bak derim hem fiyatları çok uygun hem çok lezzetli yapıyorlar. Izmi r de iki yerde şubeleri var ve 1 gün içinde tesli m ediyolar müşteri yorumlarini oku anlarsın zaten ne kadar iyi olduklarını 😍🤗
Azrazerin Pelus yaaa bende kaç gündür bunu takip ediyorum ama yorum falan görmeyince güvenemedim beğenşler fazla ama hileylede yapılabiliyor sonuçta siz aldınızmı siparişlerinizi nasıl?
Pelus Azrazerin siparişler ulaştı,mng kargo ile gönderiyorlar. Zaten öncesinde istediğiniz modelin örneğini hazırlayıp size gönderiyorlar,onayınızla tamamı yapılıyor.
Sarella Mrtnurr https://instagram.com/gerceklsnduslerr?utm_source=ig_profile_share&igshid=7qaldq5300h1 bu sayfaya bakabilirsin diğer sayfalara göre daha uygun
Merve71 Mrtnurr ben gitti gidiyorda n cam tup aldım 55 kr 70 tane.içine renkli kolonya doldurup susluycem daha uygun a geldi bana.hemde vakit geçiyor uğraşmayida seviyorum
Pelus Azrazerin beni sadece üzdükleri nokta, 2tane de bambu hediye edin diye rica ettim yapmadılar😕😕 aslında ben sukulent istiyordum da hastane kabul eder mi emin olamadım,mum sipariş ettim garanti olsun diye
Azrazerin Pelus Bende bambu ve sujukent arasında kararsız kaldım bana 35 adet yetecek ama 50 adet ğzeri 5 tl diyor orda siz kaça yaptınız
Pelus Azrazerin ben 60 adet mum yaptırmıştım tanesi 3,5 tl ye geldi. Sorun belki 50 tane altını da o fiyattan verirler