nisamom_ EsraaaaK yaa hayırlısı olsun canım geçmiş olsun bebişlerinde sağlıcakla büyüsünler inşallah😊💕 Bizede dua et inşallah güzel haberler alırız💐😘
EsraaaaK Hsrt80 inşallah☺️ 33 haftalıktım hatta serklajlıyım ikizlerde doktor 2 hafta önden hesaplarız haftalarını demişti yani aslında 35 haftada aldı gibi oldu. Tek yumurta ikizi benim ikiside kız şuan küvezdeler takipteler🥰
Yzctgb EsraaaaK yaaa çok şükür … kaç kg doğdular bende tek yumurta ikizlerine gebeyim 24 haftalık çok endişeliyim .. küvezde ne kadar kalacak belli mi 🤲🤲 rabbim en kısa zamanda çıkarıp evinize gitmeyi nasip etsin
Beyzacengiz69 EsraaaaK kaç kilo doğdular acaba ? Gözünüz aydın Rabbim analı babalı büyütsün inşallah ❤️ benimde çift yumurta ikizlerim var 36 haftaligim. Bana da dua eder misiniz 😍
Senbenimmucizem EsraaaaK bizde yarın Allah izin verirse 35 oluyorz ama ağrılarım var ciğer geliştirici iğne de yapılmadı acaba küveze girerler mi korkusu var
ozzlemk EsraaaaK benim de çift yumurta ikizi yarın tam 35 haftalık oluyoruzzz🥰 gözünüz aydın sağlıkla büyütün inşallah bizler için de dua edin😍
EsraaaaK Yzctgb hayırlı olsun sizinde😌 o konu hakkında bilgi vermediler henüz çünkü tamamen bebeklerin gelişimine baglı olan bi durum oldugu için😌