Seval2468 LEILAF30 KODU ile herseyde %30 indirim yapıyor ben bebek çikolatasını 300 tl idi 200 e aldım hemen bitmeden kod alacağınız bisey varsa alın
MerveTeyze Seval2468 teşekkürler maksimum 200 tl ye kadar düşüyor ama işime yaradı bebek odası halılarımı aldım sağol
Seval2468 İyi günlerde kullanın uykusuzluğum ise yaradı 😊 ben esimdende girip başka eksikleride aldım iyi oldu
Feyzanr41 Seval2468 ne zamana kdr gecerlı acaba bı kac urun aldım ama aklım hala alamadıklarımda allah razı olsun sızden😂❤️
Paris2019 İstediğim bebek çantasının indirimini yakalayamamıştım şimdi ondan bile uyguna aldım teşekkür ederim 🥺💕
Seval2468 MerveTeyze iyi günlerde kullanın limitin ne kadar olduğunu bilmiyordum bende şansa gördüm instegramda uyku tutmadı sancim vardı öyle gezinirken denk geldi
Seval2468 Hzzz hala duruyormu bilmiyorum trendyolda sepete istediğiniz ürünü ekleyip indirim kodu kısmına LEILAF30 yazacaksınız mak 200 tlye kadar indirim yapıyor
Hzzz Seval2468 Seval2468 cok tesekkur ediyorum instagram ve sosyal medya hesabım olmadigi icin boyle seylerden haberim olmuyordu.Allah razı olsun paylaştığınız icin 😇
Selda61 Seval2468 merhaba gördüğünüz instagram adresini öğrenebilir miyim acaba tekrar olursa yakalarız belki bu sefer 😊
MerveTeyze Seval2468 ah kuzum sancım benim bebemin odasına yaradı en hayırlı zamanda kolaylıkla doğumlar diliyorum çok sağol hangi sayfada gördün takip edelim
Kukulikukuli12 Seval2468 Bende baby turco 2 al 1 öde ile birleştirdim beyaz sabunlu 24*90 = 253.75 TL Adet fiyatı 10. 57 TL geldi 🤌🥳🥳🥳 Eşimin hesabından da aloe veralı aldım aynı sekilde 😄 2.bebepim olacak stok yapıyorum da 🤣🥳