Seval2468 Feryyy 2 gün arayla kan verin eğer 2 at artış varsa sağlıklı gebelik birde kanama falan yoksa bekleyin bir 6 -7 haftalık olsun kese ve bebek gozukmesi için
Feryyy Seval2468 yarın gideyim ozaman inşallah artış gösterir zaten daha adetimde gecikmedi ağrısını vekiyorum suanda
Feryyy Mervebektass evet dün verdim ama sonuc için gitmeme gerek yok heralde yarın gidip bir daha kan veririm yeterli heralde zaten 21 inde hastane randevum vardı pna giderim
Tusse18 Feryyy 3.5 ile öğrendim suan 25 haftalık kızım 🥹 iki günde bir iki katı arttığında sıkıntı yok hayırlı olsun önünde upuzun bir yol var 🥹🥹🫶🏻
Feryyy Tusse18 yaaa cok teşekkür ederimmm inşallah sağlıkla artar hemen yarın gidip kan vereceğim artmışmı diye
Holamerf Feryyy muz tüketin hemen etki etmez ama 4 güne geçirir bence ağrılarınızı bir de düşük olmasın diye coasprin başlıyolar genelde kan pıhtılaşmasını engellediği için btaya da sabredebilirseniz 4 gün sonra baktırın isterseniz daha net bi artış gözükür
Elifkskl Feryyy hayır 21 düşük bir değer değil 2 günde bir 2 katı artıyorsa büyüklüğü küçüklüğü önemli değil. Bende 21 ile öğrendim 5 gün geçmişti reglim ve şuan 30 haftalığız
Feryyy Elifkskl benim daha gecmedi adetim 2 gün var ama adet olucak gibi ağrılarım var bel ağrısı falan sizinde öylemiydi
sukriyecengl Feryyy Normal ağrılar benimde aynısı olmuştu günüme 4 gün kala adet ağrıları sancılarım olmuştu gebelik yok zannedip üzülmüştüm meğerse yerleşme ağrılarıymış ☺️ 23 haftalık olduk bile oğluşumla 💙
Gunes17 Feryyy 2 gün sonra tekrar kan ver 2 katına çıktıysa gebeliğin sağlıklı ilerliyor demektir…bu ilk zamanlarda sürekli yat bebek iyi yerleşsin tutunsun yemek tuvalet harici kalkma bebeği yltrasonda görene kadar