Aysegulasel Kızlar yeni hastanede Mert Polata takipliyim ve çok mutluyum doktorum konusunda ama bilmediğim bişey var bu hastane de doğum sonrası özel oda var mı?
Nslhngncn Aysegulasel merhaba bende yeni ogrendim hamileliğini Mert Polata gittim. Dediğiniz gibi doktor ilgili baya doğum ve sonrası bu hastanede nasıl acaba diye çok merak ediyordum. Çok fazla yazan da bulamadım.
Hatice--- Aysegulasel ilk doğumları orda almıyorlar 2. Doğumları istisnalar dahilinde yapabiliyorlar o yüzden doğum konusunda Bilkent hastanesi daha iyi ilk doğumumu orda yaptım
Zuleyha_Evren Hastane evimin hemen yanı fakat daha doğum yapan kimseyi duymadım. Çok da yeni olduğu için riske atmak istemiyorum ben Bilkent’te doğum yapacağım bu yüzden
Aysegulasel Hatice--- ben ilkini gazide yaptım şuanki doktorumda bu hastaneye gaziden geldi ama ben özel oda var mı onu çok merak ediyorum gazide vardı
Aysegulasel Kızlar hastaneyi arayıp sordum özel oda yok ama tek kişilik olan odalar varmış şansa o gün sankinlik olursa ayrı odanız olur dedi
Aysegulasel Dilaradmrak hayır almıyor diye biliyorum ama kızım görmek istedi rica ettin aldılar. Bu arada hiç doğum yapan ya da doğum yapanları duyan yok mu bu hastanede nasıl geçmiş süreçleri