Berraeray1 Kızlar ben progestan kullanıyorum fitil olarak bi süre sonra iç çamaşırıma beyaz gelen kremdi şey kahverengi olarak gelmiş niye böyle oldu
Berraeray1 ikizprensesannesi ayyy çok yoğun değil valla sadece krem gibi olan akıntı kahverengi gelmiş
ikizprensesannesi @Berraeray1 En doğrusuu ilk zamanlar ara ara lekelenme oluyor doktorlarda istirat öneriyor hemen yerleşmeyse güzel güzel yerleşsin diye
Berraeray1 ikizprensesannesi inşallah yerleşme kanamasıdır iç çamaşırıma beyaz olarak akmış ama peçete ile sildiğimde kahve rengi krem geliyor
Berraeray1 ikizprensesannesi değerim de düşük ya ister istemez korkuyorum adetime 2 gün var internette okudum 5 gün veya 2 kala arasında olabiliyormuş eğer devam ederde içim rahat etmezse doktora gidicem
Betbet98 Berraeray1 yerleşiyordur inşallah progestanı ihmal etme doktoruna mutlaka söyle avokado falan ye çiğ kuruyemiş tüket bişeyler önerdiler mi? Çift embriyo muydu senin
Berraeray1 Betbet98 doktor da yerleşme kanaması dedi çünkü biraz kesildi şu an ama belim aşırı ağrıyor