imren_melinarya Fdmk masallah ozellikle yediginiz bisey varmi biz 34+6 di gittik 2700 du kilo alsin istiyorum kasar sut yogurt muz ceviz badem kayisi hic aksatmam ama
Fdmk imren_melinarya yok hayır özellikle yediğim birşey yok bebeğin gelişimi iki hafta önde dedi doktorum meyve çok tüketiyorum ama ben hiç kilo almadım yediğim direk bebeğe gidiyor sadece 6 kilo aldım doktor şekerden şüphelendi ama çıkmadı çok şükür birşey ne yesem bana değil bebeğe yarıyor
Leylmom Cankurt 😔 peki bişey önerdi mi. Çok üzüldüm bende öyle deyince . Besleyememiş gibi hissediyo insan
filialunae Selmaaas aaa nasıl şey o ilk defa duyuyorum şerbetli tatlıyı zararı olmasın kız 😅 yiyeyim bari az az her gün 🤭
Rukeeen kbrincehasan 32+1 2050 gr doktorumuz kemikli bir iri bir bebek olucak dedi böyle denilip sonrasında normal doğum yapan var mı acaba ??
ebru31111 NasibliAyse123 ben bebeğe kilo aldıran şeyler hep tüketiyorum çeviz yumurta yoğurt bide kefir muz bunlar cok faydalı hemde bebeğe kilo aldırıyor kefir sade tercihim meyvelilerde katkı var sadeyi muzla birlikte tüket inan cok iyi