betty1903 Merhaba. Benim ilk Oğlumun adı Mirza Arel. 2.ye hamileyim o da erkek ona da Mahi Atlas düşünüyoruz kısmetse. İsim konusunda anlamının güzel olmasına dikkat edilmeli bence tüm hayatını etkileyecek sonuçta.
Aysunays boz-elaa oğlum olursa Kutay koymak çok istiyorum ama bazi kaynaklarda şamanlarin ates tanrısı diye geciyor Kutay dan vazgeçmem cok zor ama ya coook guzel bir isim
boz-elaa Aysunays Kutay kutsal ay’dan geliyor. İslamiyet öncesinde türklerde göktanrı anlayisi vardi biliyorsunuz. Yani tek yaratıcı olduguna inaniyorlardi bu yuzden o tanrısı bu tanrısı diye ayırmıyorlardı. Yani gercekligi oldugunu pek sanmiyorum yine de iyice arastirmak gerek. 🫶🏼
Aysunays ftmblnt1 bence koymayin nacizane görüşüm siz bilirsiniz tabiki ama anlami hoş değil adi bugra olan bir arkadaşım var ve ailesine çok kiziyor sevmiyor adini
boz-elaa Zeze03 poyraz ismi cevremizde cok var asiri yaramaz oluyorlar (her bebek ayni olmayabilir) ömer de kayınbabamın ismi o yuzden 🫶🏼
Aysunays Hesenzade_f_g 😀😀😀 ben de birce ismini kizima düşündüğümde bi arkadaş 1 a 1 b 1 c sinif ismi gibi diyince isim o an bitmişti bende
Zeze03 boz-elaa arda, batın, Aras, ateş, pars, sarp, kerem, yağız yazayım belki içinden beğendiğin olur