Yorgunanne63 Busra-G kızımın adı Betül bebeğin cinsiyeti erkek olursa ben de berat ismini düşünüyorum marjinallige gerek yok😄
Yorgunanne63 Bide verilen isim anne baba kardeş ismiyle benzerlik taşıyınca aileye uyum daha güzel oluyormuş
Zeynep_Sedat Smysn07-09 ilk oğlumda cinsiyet belli oldu Sedat Emin dedik. Bunda 31 haftadaym yok içimize sinen bir tek isim yok bulamıyoruz
Hesenzade_f_g @“Zzeyynep04”# Ömər asafda güzel. Ama Ben azərbaycanlıyım o isim bizdə Ömər asif oluyor güzel seslenmiyor. Mesela ahmet ismini çok beyeniyorm bizdə əhməd olur oda çok kotu oguzhan güzel. Oğuzxan oluyor. 🤦
Kalendermesrep Smysn07-09 Ahmak zorlama olmuş ama ahraz diyebilirler gerçekten. Bir de çok kötü isim nasıl beğeniliyor anlamadım. İsimler çok özneldir aslında kiminin beğendiğini kimi beğenmez fakat Ahlas herkese çok kaba değil mi cidden anlamıyorum. İyi ki vazgeçmişsiniz. Çok daha güzel isimler var.
Mrvesahn dilanklnc1717 Forumda mı okudum çok net hatırlamıyorum ama duha ismi için şöyle bı yorum görmüştüm bı annenin oğlu çok huzursuzmus sürekli ağlıyomus herhangi bir rahatlığı da yok demişler en son hocaya götürmüşler isminin ona ağır geldiğini bazı bebeklerin bu ismi taşıyamadiginı söylemişler ne derece doğru olabilir bilmiyorum ama araştırmak gerekir sanırım 😳
dilanklnc1717 Mrvesahn aaa çok ilginç evet bazı çocuklar ismini taşıyamıyor diye duydum bilgilendirdiğiniz için çok teşekkür ederim 🤍🤍