Zeynepacar_47 Kızlar ben hamıleydım düşük yaptm 1.5 ay once ilk gebeliğmdi ve tekrardan hamıle kalmk ıstıyodm ıkı gundr beyaz akıntı gelıyo ılıskıden sonra bu benm ılk gebelıgmde de olmştu sureklı ılıskıfen sonra beyaz akıntı gelıyo acaba hamıle olma olasılıgm varmı ayıptır soylemesı sızınde oyle oluyormuydu hamıle kalmadn once ilişkınızde beyaz akıntı cnku ınternette hamılelk belırtisi
gurbetcianne97 Zeynepacar_47 ilişki sonrası akıntının birçok sebebi olabilir. Kendi akıntınız, hormonal değişiklikler, ilişki sonrasıysa birkaç gün daha kendi akıntınızla karışık kalan spermler akabilir vs vs vs. Akıntı kesin belirti olmuyor kimisinde çok akıntı oluyor kimisi kupkuru oluyor tamamen vucud meselesi. Test yapmadan anlayamazsınız malesef
Zeynepacar_47 gurbetcianne97 ama suan adet olmuyorm kürtajdan dolayı yanı ılk hamılelıgmde bu beyaz akıntı gelıyodu ve hamıle kalmştm dedm acaba olabılırmı gene
gurbetcianne97 Zeynepacar_47 yani bilemiyorum ki. Son adet tarihiniz, regl döngünüz, yumurtlamanız, ilişki sıklığınız, beklenen adet tarihiniz vs vs vs. Kesin konuşmak yanlış olur beklenen adet tarihinizde test yapın🥰🥰🥰
gurbetcianne97 Zeynepacar_47 engel olan kistler var olmayanlar da var. Minik minik kistlerse genelde bir sorun olmuyor doktor söylerdi muhakkak engel olan kist olsaydı. Minik minik kistlerse genelde adetle sökülüyorlar