anneoluyorumx Kızlar oğlum bir aylık oldu ek olarak mama veriyorum. Doktor Aptamil alabilirsn ddi 2 haftadır kullanıyorum Gaz damlası da kullanıyoruz. Aptamiln çok gaz yaptığı söyleniyor siz hangi mamayı tercih ediyorsunuz?
Smysmysmy1 anneoluyorumx Tamamen mamayla besleniyor bebeğim Aptamil alıyoruz. Hip denedim ama onu sevmedi sanırım tekrar aptamile döndük. Gaz problemi yapmadı kızıma.
Lafayette anneoluyorumx ben henüz doğurmadım tecrübem yok ama geçen bir post açılmıştı bu konuyla ilgili,orada öne çıkan baby goat diye bir mamaydı. Hatta merak ettim arastırdım, yerli bir ürün baya da beğenilmiş, siz de bi araştırın derim
Momela anneoluyorumx açıkçası aptamil falan aşırı şekerli anne sütüne en yakın hemde mineral açısından zengin olan golden goat bunu düşünmeden alabilirsin yeğenlerimin hepsine kullandık Şuan bende hamileyim bende bebeğe bundan sipariş verdim
A-SL Aptamil çok şekerli olduğu için bebeklerin emmeyi bırakma oranı çok yüksek oluyo anne sütüne en yakın içerikli olan evolvia ben önce evolvia kullandım daha sonra sma kullandım ikisindende çok memnun kaldım
Mervebektass anneoluyorumx Benim iki çocuğum pramature olduğu için ilk Aptamil pramature kullandım ama baktım olmuyor hem yaramadı hem gaz kızım birde kolikti bende Bebelac Gold geçtim şuan üçüncü gebeliğim tekrar Bebelac düşünüyorum 🤗