Deryaa00 Kızlar kizim kanala girmişti 10 gün önceki kontrolde 1 saattir aşırı baskı yapıyor her an cikicak gibi sanki gelecek ama tutamicam gibi bugün bjraz yoruldum yol yürüdüm diye mi acaba aşırı baskı var anlatamıyorum tam olarak
Asyameva Deryaa00 bende doğurmadan önceki gün baya yürümüştüm. sonraki günün sabahı suyum gitti sezaryene alındım apar topar 🥺
Deryaa00 Youngmotherr 37 haftalik canım ara ara vuruyor o an kötü oluyor ama 10 saniye sonra yalan söylemisim gibi kesiliyor
mujdeli Deryaa00 düzenli aralıklarla geliyorsa doğum sancısı olabilir. Kesildiği aralığın dakikasını tut
Ceylanv Deryaa00 suyun veya nişanın gelmediyse biraz daha bekle bende 38 haftalığım yürüyüşten geldikten sonra vajinamda baskı oluyor. uzanınca feçiyodu benimde
Deryaa00 Ceylanv ne njsan ne su geldi kizim hareket ediyor su an sadece vajina üstü baskı var ağrı giriyor oraya geçiyor
Evazada Deryaa00 5 gün önce bendede öyleydi apar topar hastaneye gittim hiç bişey çıkmadı🤦🏻♀️39+4 oldum
Agrikesici Bende 37+0 haftadayim arada bendede yürüyüsten sonra başka ve gecmeyen agri oluyor.. fakat sanci düzenliyse 5 dakikada bir olacak olursa hastaneye git canim