SeydaaYlmz nunusmom annemlerde sincan fatihte oturuyor 😂 benim kızlar olmasın valla bende vantilatörü açıp önünde oturcam akşama kadar 😂
nunusmom SeydaaYlmz vantilatör de sıcak üflüyor anam 😂😂😂😂 ay sıcak dedikçe bi yanma hissi geliyor artık. Rabbimin gücüne gitmesin amma bıktım yaa vallaha son aylarında son haftalarında olanlar ne yapıyor acaba 🥴🥴🥴
SeydaaYlmz nunusmom evet musluktan bile suyu açınca kaynar su akıyor direk önce 🫣 onlara daha zor valla bu havalarda son haftalar ağırlık bi yandan sıcak bi yandan 🥺
nursenasrky SeydaaYlmz Kendimi gordum bende oyleydim 12.haftadan sonra anca biraz toparladim simdi 16+2 ama hala enerjik degilim
adatuna SeydaaYlmz ben 15.haftaya kadar sizin gibiydim bence hastanelik serumluk bir durum yok gebelikler bazen böyle geçebilir
SeydaaYlmz adatuna gitmedim zaten ona bile gözüm kesmedi zaten kontrolüm var bugün doktoruma soyliycem bi
nursenasrky SeydaaYlmz azaliyo ama malesef ki bitmiyo 🥺 yaz bitince belki biraz daha toparlariz sicaklardanda tansiyon vs dusuyor
PrensinibekleyenAnnee SeydaaYlmz bende 23 haftaligim ama çok halsizim belim ağrıyor çok kötü hissediyorum kendimi çok.yorgun nefes alamıyorum sanki 😔
ElaineBenes Bence bu yazıyı ben dahil birçok hamile yatarak okudu sjdjgh milyonlarca işim var ama yatmaktan kendimi alamıyorum. Halletcez hepsini inşallah 🐝