Ygtzynp ben sadece şunu düşünerek kendimi Doğuma hazırlıyorum (sezaryan yada normal Doğum farketmez )hiç bir acı sonsuz değil ,2 saatte sürmese 72 saat bile sürse sonucta bitecek bir acı olacak . Doğum sancısı çekerken acıdan öleni ben şahsen hiç duymadım.dolayısıyla sonuç itibariyle illaki son bulacak bir acıyı ,çektiğim sırada,o acıların sonunda kucağıma alacağım mucizeye odaklanarak acı hissini Yok edemesemde hafifleteceğimi biliyorum .boşa çekilen sonunda çektiğiniz ağrıyla kalınan böbrek taşı düşürme ağrısını cekiyorda olabildiğinizi düşünmek lazım .hem ben daha 12 haftalık hamileyim şimdi bile hamileliğin sıkıntılarını yaşadığım anlar oluyor .son aylarda yaşanan ,ağırlaşma ,hareket yeteneğinin azalması,uykusuzluk ,idrar sorunu ,sancılar kişiye göre değişmekle birlikte en az bir ay yoğun şekilde süren sıkıntılar ,çekilen son acıyla tüm bunlarında geride kalacağını düşünmek şimdiden kendimi motive ettiğim şeyler .henüz basında olduğum için benimkiler şimdilik bunlar .ilerleyen zamanlarda başka motivaSyon sebepleride bulacağımdan Eminim 😜birde cok düşünmemek lazım ,saplantıya dönüşmesine izin vermiş olursunuz .anın tadını çıkarın bırakın acıyı geldiği gün düşünürsünüz .belki cok kolay olacak doğumunuzu önceden düşünerek sadece kendinize eziyet etmiş olursunuz