betmet2018 İyi geceler arkadaşlar 18. Haftaya girdık bugun az önce farkettım çok kucuk bir kanama gördum 4 ay boyunca yerleşme kanaması harıcınde hiç kanama olmamıstı bugun 1 damla kadar kanama gördum sonrada hiç gelmedi. Normal mı?
Aydanur06 betmet2018 canim basurun falan varsa ondanda gelmis olabilir doktorunla bi görüş istersen agrin falan yoksa endiselenme bir problem olursa ultrasonda belli olur. Bazen iliski sonrasida olabiliyor tabi en dogru yanıtı doktorun verir
CerenB betmet2018 gebelikte hic bi kanamaya normal gozle bakilmiyo benim 13 haftaya kadar oldu su an 34 haftaya giricem vajinal progestan fitil kullaniyorum haftaniz yerlesme kanamasi tarzi kanamalar icin uygun bi hafta degil plesanta tarzi assagida vs bisey olabilir acil bi durum olabilir endise etmeyin herseyin caresi var ama acile gidip yada yarin bi doktorunuza randevu alip gosterin ihmal etmeyin
betmet2018 Aydanur06 aslında şöyle oldu geçenlerde biraz kasıklarım ağırıyordu diye acile gittim idrar testimde enfeksiyon vardı. Doktoruma gidince detaylı görüşücem ama yine içim rahat etsın istiyorum korktum
Aydanur06 betmet2018 idrae yolu enfeksiyonu cok ilerlediyse oda içerden yapabilir siz doktorunuzla gorusun en azindan progestan baslar