Birsensifa Birqz sohbet edelim dedim 😄 bugun adet günümdü kızlar adet olacakmış gibi ağrılarım devam ediyor ama olmadım beyaz yoğun bi akıntım vardı kesildi sizdede oluyormu peki
Melal Birsensifa valla canım 3 sene hamile kalmak için uğraştım her ay kendimde belirti aradım hamile kaldığım ay hamile olmadığıma hiç bu kadar emin olmamıştım bire bir şiddetli şekilde adet sancısı çekmiştim 😂
Meli-sa Birsensifa benşmde aynı adet olacakmış gibi ağrışarım var arada oluyor ama bide belim çok ağrıyor bu aralar adet gümüm bugündü ama olmadım bir kaç gün daha geçerse testi tekrarlayacağım
Youngmotherr Birsensifa ay hamile olmak istediğim zamanlar korunuyoduk sonra ben ümidi kestim hamile kalmıştım 😂
hayalim35 hayalim35 evet belim kasıklarım ağrıyor halsizim çookk normalde adetten 2-3 önce tek göğsüm ağrırdı 2 haftadır 2 göğsümde ağrıyor dün test yaptım silik gibi emin değilim belki de bana öyle geldi 19 da test yapacam bakalım
Hatice_11 Birsensifa bende ay ortasında kahve rengi akıntı gördüm sonrası kesildi yoğun beyaz akıntı geliyor arada bir de sancı bat 20 bende bekliyorum canım hakkımızda hayırlısı olsun 🌸🤗
Hatice_11 Birsensifa ayyy hadi İnşallah canım o kdr negatif gördüm ki sanki hiç olmayacakmış gibi geliyor 🌸😂