Nurcihannan Kızlar koltuk altım ve genital bölgem cok karardı doğumdan sonra rengi açılıyormu yoksa öyle kalıyormu . Zenciye döndüm 😅 sizdede oldumu
Dmrlsri Nurcihannan benimde boynum genital ve kolaltım çok kötü karardı ama doğumdan sonra geçiyormuş kendiliğinden
Birkucukprens Nurcihannan ikinci hamilelik çok beyaz değilim ama hiç kararmadım agdaya gittiğim kız bile hiç kararmamışsın bravo dedi hiç bişey de sürmedim ellemedim 😅
sdu benim de çok karardı malesef krem kullanıyorum ama çok faydası olmadı sanki doğumdan sonra inşallah geçer 🙏🏻
minikmelegim_ Genitalimi arap taylarınınkine benzetiyorum artık 🤣 hayır jilette kullanmıyorum sadece ağda yapıyorum. Doğumdan sonra açılır diye düşünüyorum. Açılmazsa güzellik merkezleri beni beklesin hdlglvş🤣🤣
Hatice--- minikmelegim_ skskskdks haykırdım 😂😂 İlk hamileliğimde koltuk altı oldu sadece bide bacaklarımın arası hafif biraz açıldı simdi tekrar hamileyim bakalım neler olacak
Eazraaa Nurcihannan keşke öyle olsaydı ikinci hamileliğim bunda da oldu diğerinde de olmuştu biraz zamanla açılır gibi oluyor belki ciltten cilde fark ediyordur 🤷🏻♀️