Sbryklks Kizlar merhaba yarın cinsiyet öğrenmeye gideceğiz daha kolay görülebilmesi için yapmam gereken bişey var mı çook heyecanlıyım 🙏
umaydurununannesi Sbryklks cıkolata vısne suyu kızımda cıkolata yedım actı bacakları bunda tatlı asla yıyenıyorum vısne suyu denıcem
Fundatercuman Sbryklks Ay kaç haftalıksınız 🥹 Ben de yarın 12+3 cinsiyet için gidicem. Gösterir mi emin değilim 🥹
Annesii23 Sbryklks bizde 12+2 yiz dün çikolata yiyip gitmiştim çok hareketliydi bacaklarını da açtı doktor cinsiyetini de gördü
Busbusablaoluyo umaydurununannesi bizim doktorumuz muayene öncesi 1 fincan sade türk kahvesi demişti bayada işe yaramıştı kıpır kıpırdı içeride tatlı yiyemiuorsanız deneyebilirsiniz
Sbryklks 16 haftalık olduk sizinki daha küçük ama görebilir misiniz bilmiyorum merak ettim buraya yazın olur mu gosterirse umarım ikimizde bugün ogreniriz
Sbryklks Devlet Hastanesi’ne mi gidiyorsunuz ben devlete gidiyorum da söylemiyorlar ya ayyy inşallah ogrenirizzzz
umaydurununannesi Sbryklks devlette denıyo bugun gıttım usg kagıdı bıle vermedı 2lı test yaptırdım dedım cınsıyet bellı mı aletım eskı bulanık duruyo 2 hafta sonra gel doktoruna dedı