MoonLighty AysnrTml Rabbim zamanında hayırlı doğum nasip etsin hepimize. Yarın kontrolüm var sabaha kadar dinleyeyim kendimi. Bende çok merak ediyorum sancı çıkacak mı açıklık var mı diye. Zaten yarın çatı muayenesi de yapacak doktorum. Daha netleşir her şey
AysnrTml MoonLighty amin inşallah 🤲🏻 35 hafta altında gebeyseniz sıcak duş demiş çoğu kişi fakat sıcak duş doğumu tetikliyor bundan dolayı bence almayın sıcak suyla. Tabi yine siz bilirsiniz
Sukrancinar-42 MoonLighty erkense duş almak doğumu tetikler demişler ama erkense böyle bir riske girmeyeceğinizi düşünerek yazdım. Yani sonuçta daha haftaniz dolmadiysa doğurmaya calismazsiniz heralde 😄
MoonLighty Sukrancinar-42 gittim canım suyum sınırın altında çıktığı için yarın sezeryene giriyorum :/
Sukrancinar-42 MoonLighty acaba başka bir doktorla daha mı görüşseniz bazen doktorlar aceleci davranıyor çünkü maalesef. Ben önceki gebeliklerimde eğitime katılmıştım orda ebemiz söylemişti. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah 🌸
MoonLighty Sukrancinar-42 çok sağolun. Evet bizde öyle düşünerek iki doktora daha gözüktüm. Ama maalesef ikisi de aynı şeyi söyledi 😞
Sukrancinar-42 MoonLighty o zaman hiç üzmeyin kendinizi demek ki böylesi hayırlıymış sağ salim kavuşun inşaallah 🥰
MoonLighty Sukrancinar-42 amin inşallah dua beklerim korkuyorum biraz çok ani oldu :( Rabbim bu süreçte olan herkesin yardımcısı olsun. Anne olmak kolay değilmiş gerçekten 🥹
Sukrancinar-42 MoonLighty Amin inşallah canım rabbim kolaylaştırsın inşallah. Gelişmelerden bizide heberdar edin dualarımız sizinle 🤭