Derinnmom Kızlar merhaba çok fazla gaz sorunu yaşıyorum, sade soda içince iyi oluyorum ama çevremdekiler soda çok zararlı felan diyorlar. İçip bi zararını gören var mı yada içen var mı benim gibi 🌸
defnezumram Derinnmom soda zararlı mı magnezyum kullanmıyorum ben soda içtiğim için her gün kramplarımda olmuyor
gamzecgr Derinnmom günde bir bardak içmenin zararı yok hatta doktorun önerdiği bile olur magnezyum açısından fazlası iyi değil o da tuz oranından dolayı günde bir bardak işte anca 🌸
My_Angels Derinnmom ben bazen günde iki tane içiyorum midem için ilk gebeligimde de içiyordum çok şükür bir sıkıntı olmadı
elifsen Soda su kadar zararsız bir içecek. Günde iki bardak tavsiye bile ediyor doktorlar bebeğin kemik gelişimiş için çok önemli. Sodyum oranı az olsu yeter
Gizemm147 Bana doktorum içebilirsin demişti hatta asidi kaçmış sade soda bel ağrılarına da iyi geliyormuş doktor öyle söylemişti
nur__a Ben de içiyorum mide yanmalarım için. İlaç kullanmak istemedim doktoruma sordum bir sorun olmayacağını söyledi.
Gamzeblg Her gün bir soda iç dedi doktorum. sodyum oranı en düşük soda markası Damla olduğu için onu önerdi.
gokcetugumm Beypazarı dışında içmiyorum günde 1 tane de özellikle içmeye dikkat ediyorum ilk kızımda da içtim ikincide de içiyorum şuan mineralli su zararından çok faydası var magnezyum ilacına gerek duymadım hiç
Derinnmom gokcetugumm bende senin gibi sadece beypazarı içebiliyorum diğerlerinin tadı kötü bence, çok sağol cevap için canım
defnezumram Derinnmom normal canım benimde bebeğim çok saçlıymış perişan oluyor midem içmeyince ama krampta yaşamadm daha 34. Haftadayım sen düşün