1prensesannesi_ Melekilgn en çok dikkatimi çeken hamilelik ve doğum postları oluyor elimden geldikçe cevap vermeye çalışıyorum 🤗
pera_ Melekilgn yemek postları nefret ediyorum şunu yedim zararı var mı bunu yedim bebek içerde takla atar mı 🤦♀️ ya ne olabilir diyorum neden korkuyon yeme o zaman
Durubebegim Melekilgn valla aldatma post başlıkları genelde böyle olur😁 şimdi linç tayfa gelecek neye gülüyorsunuz hanım efendi diye😁
Melekilgn Durubebegim doğum hikayeleri önde gidiyo şuan en çok cinsellik ve aldatılma postlarina yanıt veriliyo halbuki 😁
naz_ozz Bence buradakilerin çoğunu kaynana postları etkiliyor bi giriyorum o kadar mesaj yanıt var ki 300 lere yakın doğumla ilgili oldu mu 15-20 😂😂😂
Melekilgn naz_ozz bende en çok kaynana postlarina bakıyorum valla ne yalan söylim aldatilma postlari da ilgimi cekiyo ama eşimle tartismama neden oluyo paranoyak oluyorum sonra 😂
naz_ozz Melekilgn Ya ama bazen gerçekten psikolojisini etkiliyor insanın bide o kadar çok yanıt var ki ben üşeniyorum okumaya 😂😂
Melek-Gundogdu Bende en çok pozitif normal doğumlara bakıyorum diğer seçenekleri aklıma bile getirmek istemediğim için algıda seçicilik yapıyorum 🫢🫢🫢🫢🫢