Fatma171921 mrsmom_ ben son adet tarihine göre 12 haftalığız ama 3 gün küçük çıktı devlet hastanesinde tam gününde çıkıyodu ama hayırlısı sizin cinsiyet belli mi
mrsmom_ Fatma171921 yok en son 10 haftalıkken gitmiştik. Sizin son adet tarihi nedir benimde bi kac gün geriden sanırım
mrsmom_ Fatma171921 neye göre değişiyor anlamadim devlette benim daha küçüktü ozelde daha büyük çıktı gününe gore hesaplarken randevu arasinda 3 gün saptı
Baharoloji Aselikoo benim ilk gebeliğimde 12. Haftada erkek demişti doğru çıktı 2. gebeliğimde erkek olma ihtimali yüksek demişti kızmış :) belli olmuyor pozisyonuna bağlı
Feyzanr41 Aselikoo 12 de kız dedı 32 yız hala kız her gıttıgımde kız dedım dımı dıyor doktorum sagolsun😂
dilanklnc1717 Aselikoo ben 12. Haftada öğrendim emin olmak icin bi kaç hafta sonra baska doktora gittim cinsiyet tutu erkek yanı erkekse eğer bebek hemen belli eder kendini
Dmrlsri Net bir sonuç mümkün değil malesef, 6. Aya kadar erkek dediler 6. Ayda kız olduğunu öğrendim içime kurt düştü Farklı doktorlara da sordum kızmış ☺️ Tabi en önemlisi sağlık
Minikayak24 Aselikoo malesef bana kız dedi sonra erkek oğlum olucak ynai bende 12+4 falandı kız demişti
Cansut20 11+6 kesin erkek dedi şuan 13+6 hala merakla beklemedeyimm. Burda erkekten kıza dönenleri görünce şaşırıyorum benimki cok bariz bacak arası ultrason fotosu var Çıkıntı pipi net gibi ama sağlıcakla doğsunlar inşallah
Dmrlsri Cansut20 Detaylı ultrasonda da görmedik pozisyon uygun değil diye sadece doktor erkeğe benziyor diyordu ve bazı koz bebeklerde klitoris biraz büyük olabiliyor ve pili ile karıştırabiliyor genelde kız bebeği çok geç öğreniyorlar