naz_ozz Kızlar yarın 38+1 oluyoruz bugün tüm genel ağdaya gittim sizce erken mi gitmişim bence iyii ama bilemedimmm yineee😂
Hilal_blc naz_ozz kiz ilk kez agdaya gitcm tamam mi jilet genelde kullaniyorm utaniyorm bi yandan da jiletle aldm 1 hafta sonra az çıktı gittim aldiraym dedim almadi kadin diyo abla cok kisa bunlar uzatta gel uzatinca da ben rahatsiz oluyom nasil uzatiyonuzz help meee shdjdkdkdk
Durubebegim naz_ozz yoo erken değil bence tam zamanı zaten hormonlar geç salgılıyor kılları bide ağda geç çıkarıyor
Rabis0446 naz_ozz ahahh 😂 güldürdün beni Allah’ta seni güldürsün yani normal doğum olacak sanırım dmi anlamında sordum
yeninesilanne-99 O konuda bende kararsızım şuan 36+2 haftalığım doğumum normal olacak inşallah, bende mi 38. Haftada gitsem ağdaya?
naz_ozz yeninesilanne-99 valla be olur ne olmaz gittim yaa gitmesem doğum olsa böyle kalsam düşüncesiyle kalktım gittim hem perşembe randevum var kesin çatı muayenesi de olur 😵💫😵💫
Kaykinadile naz_ozz bebişin seni 40 a kadar bekletmezse zamanı iyi baktın bekletti 😁 yapacak bişey yok
yslnrsh bence tam zamanı iyi yapmışsınız ben de 34te gideyim diyorum bir de doğurmamış olursam 37-38 de giderim diye düşündüm
naz_ozz Hilal_blc ben 35. Haftada kendim almıştım en son ağdayla ve ağdayla alınca hemen uzamıyor zaten ama bende çok utanıyordum ilk defa gittim zaten oradaki kızada söyledim ama kız öyle rahattı ki bende onu öyle görünce ondan daha rahat oldum ahahha 😂😂
Kaykinadile naz_ozz ayy bende 34 üm suan ilk bebeğim 39 da doğmuştu kız dı ikinci de erkek sanki beni 40 a kadar süründürecek bu sıcakta gibi geliyor😁
Mummumlilo Ben fazla canım yanmasın diye 2 haftada bir gidiyorum ben 36. Haftada bide 38. Haftada gideceğim..
naz_ozz Mummumlilo canım ben bu konuda biraz sertim canım acımıyor o yüzden benim için acı fark etmedi🤭🤭
naz_ozz Durubebegim Ayy iyi bari calla acaba erken mi diye düşündüm sonra bence ideal dedim aynen öyle🤭🤭