Cceylann01 Mercimeek ben balcalıda yaptırdım ama yeni değil o yüzden güncel fiyat bilmiyorum ama adanada en uygun hatta en ucuz yapan balcalı hastamesi özeller aşırı pahalı doktorum selim beydi
001ilknursvs Bende şehir hastanesini tercih edeceğim daha yaptırmadım biraz zamanı var siz hangi hastaneyi tercih ediyorsunuz
symag 001ilknursvs zor alırsın randevu. Ben kaç hafta önce deneyip alamadım haftam geçti onu beklerken
Poncik_Mom Esraekin- ben normalde gebelik takibi için güzelyalıya gidiyorum ama bana bizde de var demediler
Sareeee MerveAli221022 ayrintilinizi özgur beymi yapti bende kebdisine gidiyorum once ben bakicam ayrintili bir sekilde sonra perinatoloji dr yonlendircem dedi bana
MerveAli221022 MervEliz13 algomed de detaylı ultrasonu medih çeliktaş yapıyor profesör muayene olduğum doktor özgür bey
Ardencik1 Mercimeek mete sucu artık ortadogu hastanesinde yapıyormuş ve fiyatı 2500 lira dediler yuh dedimmmm
001ilknursvs Mercimeek bende şehir hastanesine gidiyorum burdan randevu almayı deneyeceğim bakalım artık alabilirsem
Idrnm Medical Park Seyhan da yaptırdım ikiz olduğu için 1100 ödedik normalde 550 TL idi. Ama suan ona da zam gelmistir. Doktordan çok memnun kaldık ama öneririm selehattin di adı
Mercimeek symag sekreteriyle konuştum yeni randevuları ortadoğudan alıyor şimdi o sekreterle konuşup fiyat öğrenecem isterseniz haber veririm
Raziyenurx symag canm yaptırmayınca sıkıntı olmuyor demi bende yaptıramıyacagım gibi duruyor fiyatları aşırı yüksek ilk bebegimde de yaptırmalk nasııp olmamıştı