Selam kızlar. 10agustos perşembe gecesi tuvaletten tam çıkarken birden pit diye Bi ses duydum ve Bi baktım ki suyum geliyo ama öyle böyle değil. Sonra 15 20 dk sürdü hastaneye gitmemiz. Panik atagim anksiyetem var asansöre bindik ve elektrik gitti asansörde kaldık bir an orada dogurucam sandim😄 sonra geldi elektrik dogumhaneye gittik acilmam 2 cm sancim yok ebe doktorunu bekleyelim sen yat dinlen sabaha kadar dedi tamam dedim gidip yattım 1 2 saat içerisinde sancilarim aşırı cogaldi ama asla anlatıldığı gibi korkutucu değilmiş. Benim adet agrimxan daha hafifti yani. Daha sonra tuvaletim geldi dedim ebe hemen tekrarkontrol edelim dedi Bi baktı açılma 7 cm olmus ama sadece uzanarak baya açılmış sonra bebegin kalbini dinleyim dedi dinledi ve tekrar açılmaya baktı 10-11 gidiyo bu uu hemen doguma gecelim dedi doktorumu çağırdı. Ben ebeyle nefes çalışırken doktorum şıp diye yetişti. Dogum hemen başladı doktorum sanci gelince ikin dedi çok ıkindim gereksiz yere çok sohbet ettim dogum esnasında daha iyi ısınmam içinsin verdiler yine aşırı çok hissedeceğim sancıyı zorla kendi kendime ikindim yani. Bebek kanalda baya bekledi doktorumda çok gerildi son anda doğurabildim. Ama bebegim 5gundur kuvezde solunumdan dolayı doğumda çok yorulmuş. Dualarınızı eksik etmeyin lutfen🥲