Gulaydemircan07 Merhaba ben fide sektöründe çalışıyorum işe çağırıyorlar gitmek istemiyorum, bu ikinci hamileliğim çok zor geçiriyorum mide bulantısı iştahsızlık iş yerinden doğum parasi alabilmem için kaç ay çalışmam lazım
TgbHmz Gulaydemircan07 Ben 10 yıldır aynı şirkette calısıyorum suan 33. Haftadayım gebeliğim zor geçtiği için ocaktan beri sadece 2 ay falan calışabildim doktorum heyet raporu verdi hep ama doğum parası alabiliyormusum son 1 yıl içinde 90 gün sgk şartı var sadece
elifsen Doğum parası için aktif çalışıyor olmanız gerekiyor. En az 32. haftaya kadar çalışacaksınız sonra Çalışmaz rapor alıp raporlu olarak doğumdan sonra iki ay daha çalışmayacaksınız
Eylul0363 Bildiğim kadarıyla son bir yıl içinde 3 ay sigortalı çalışmış olman yeterli. Düzenli sigortan yoksa bile 7. Aydan sonra sigortaya başlarsan yine alirsin.
Gulaydemircan07 Eylul0363 çalışamıyorum mide bulqntisindan dolayı is yeri de çıkış diyor emeğim var napicam bilmiyorum hakkimizi almamizi istemiyor mühendisim direk çıkış mi alcaksin ozmn dedi
Gulaydemircan07 TgbHmz bende 4 senedir çalışıyorum iş yerim tarim sektörü ilaçlar falan var bebeğe zarqr verir zehirler raporu nerden alabilirim doktordan mi
TgbHmz Gulaydemircan07 Merhaba o konu hakkında bir bilgim yok malesef ama doktorunuza bir sorun bence onlar sizi yönlendirir tarım sektörü farklı olabilir
TgbHmz Gulaydemircan07 Bence hiç çıkış yapmayın kendiniz doktora anlatın benimde aşırı mide bulantım vardı heyet rapor verdi hep doktor o şekilde çalışamazsınız zaten hamilelerin bir sürü hakları var araştırıp öyle karar verin❣️