Liyacim Doktor sağlık ocağından arayıp tetenoz diyecekler o dönemde yaptırma ben sana 30. Haftada double bişey tetenoz yaptıracağım dedi tam anlayamadım da o an, özel hastahane doğum paketim fln var parasal bişey değil de doktoru böyle diyen var mı başka ?
TgbHmz Liyacim Merhaba ben herkesten sağlık ocağını yaptırdığını duydum bende sağlık ocağında yaptırdım 33 haftalığım 20 li haftalarda 2 doz oldum
Ezgikrgz Liyacim Doktorunuza sorabilirsiniz nasıl olacak diye. Bende sağlık ocağında yaptırdım hatta doktoruma sordum aradıklarında oda hastaneye çağırmadı mutlaka yaptır dedi 18 ve 22. Haftalarda yaptırdım bence sorun aklınızda soru işareti kalmasın bende duymadım öyle hiç🙏🏻🌸 En azından öğrenin emin olun ki aşının da haftası olduğu için 🙏🏻💕
Ireeeeem Liyacim söylediği harika bir aşı ben onu olmadığıma pişmanım çünkü geç öğrendim. Sağlık ocağı 2 doz tetanoz yapıyor ama doktorunuzun dediği tetanoz difteri boğmaca üçlü aşısı. Bebeği doğduktan sonra difteri ve boğmacadan da koruyor. Devletin karşılamadığı özel bir aşı o.
Liyacim TgbHmz evet ben de ilk defa böyle bişey duydum sağlık ocağı aramıştı bugün 17 haftalığız doktorum sağlık ocağında tetenoz yaptırmana gerek yok ben 30. Haftada bi aşı vuracağım onların yerine diyince şaşırdım
TgbHmz Liyacim Evet bir doktorunuza sorun derim benımde özel sağlık sigortam var ama nadir de olsa bazı şeyleri karşılamıyor acaab sizin paketiniz nasıl bir onu öğrenip doktorunuza sorun doktor da dediği için bir bildiği vardır illaki
Liyacim elifsen ilk defa duyduğum için çok anlamadım o an sorgulamadım da en iyisi tam olarak sorayım kasteddiği o mu
Ireeeeem Ireeeeem ve inanın devlet karşılamıyorsa bilin ki en kaliteli aşılardan biridir. Devlet her şeyin en ucuzunu karşılar yani en kalitesizini..
Liyacim Ireeeeem yaaa inşallah öyle bişeydir ben de ilk defa duydum doktor yaptırma diyince şaşırdım da tam soramadım o an , en iyisi detaylıca bir sorayım tekrar ☺️