Masalada Kızlar 1 aylık bebeğimde 2 3 gündür yeşil ve sarımsı afedersiniz kaka yapıyor normalmidir normalde sarı olması gerekiyor diye biliyorum ilk çoçucugum korktum biraz🥹
Masalada Benanneoluyorum yok sadece benim sütümü içiyor mamayı bıraktım çok gaz yapıyordu gaz damlası bide d vitamini tek veriyorum
Melike_02 Masalada verdiğin vitaminlerle de alakalı olabilir canım. Sen yine bi sağlık ocağına götür baksınlar
Serra3434 Masalada korkma ilk basta sakin ol yesilimsi ve sari kaka oluyor ates kusma yoksa sıkıntı yok ama siyah ve kanli kakalar cok sıkıntılı usutmus olabilir bebegin arada benimkindede okuyo duzleiyor sonra sen yinede yarin bi gotur ama bosey vermiyoalr yani
Sibelnehir Masalada yeşil kaka da normal benim kızım 4 buçuk yaşında ek gıda dönemine kadar yeşil yoğunlukta kaka yaptı gazlı olduğunu gösteriyor, anne sütü alıyorsa önsüt olan daha sulu kısımı çok alınca böyle oluyormuş panik olmana gerek yok yine de doktoruna kakasını göster için rahat etsin 😊
Masalada Sibelnehir dün gösterdim dedi enfeksiyon değil normal mis ilk çocuğum çok korktum evet kızım çok gazlı sürekli ıkınıyor bide
Sibelnehir Masalada yeşil kaka kolik bebek kakası zaten, benim kızım da çok gazlıydı, masaj sallama banyo falan derken geçti gitti, emziriyorsan ilk süt olan sulu kısmı sağıp aekasından gelen daha yoğun kısmı verebilirsin, gaza sebep olan ön süt
Masalada Sibelnehir teşekkür ederim canım benim bişey daha sorabilirmiyim sizin de bebeğinizin kakası böyle cıvık sulusuydu biraz
Sibelnehir Masalada tam görüntüsünü hatırlayamıyorum şuan ama kakanın içinde beyaz pütürlü parçalar varsa onlar doyduğunu gösteriyordu, genelde siyah ve beyaz kaka tehlikeli diye kabul ediliyor, onun dışındakiler gaz veya yedikleriyle ilgili oluyor