Fatos- İyi akşamlar arkadaşlar 11 haftalık hamileyim az önce kahverengi gibi kan geldi. Ardından tekrar lavaboya gittiğimde hafif pembeye dönük kan geldi. Çok korkuyorum. Bu normal mi? Başına gelen var mı?
MasalAlparslanMom Fatos- bende biraz önce aynı durumdan doktordan geldim. Bebeğin eşinde kanama olmuş durmuş. Lekelenme 3 güne gecmezse gel progestan verelim dedi kanamanin tekrarlayip tekrarlamadigina bakacak
dogasmom_ Fatos- aynı şeyi yaşadım 4 kutu progestan kullandım haftalarca sürdü ama geçti. Doktoruna görünmende fayda var ilaca başlatabilir. Kahverengi olduğu için eski kan dedi bana doktorum. Devam edecektir endişelenme demişti. Umarım her şey yolunda gider🙏🏻
MasalAlparslanMom MasalAlparslanMom benim ilk hamileliğimde de aynı sorun olmuştu onda kanamaya denk gelmiştik direk ultrasonda .progestan başlamıştık kısa sürede durmuştu kanama
Fatos- MasalAlparslanMom Ben de eğer kanama devam ederse gideceğim diye düşünüyordum. Sağolun bilgi için. Inşallah herşey yolunda gider 🙏🏻
Artemis01 Fatos- bence tekrarlanmadan git acil iğne vuruyor prolaktin veya progeston iğnesi düşük riskinin minimum indiriyor. Risk atmana deymez.
Gmzgkck_ Bende 5 haftalikken aynı şeyi yaşadım doktora gitmelisiniz haftası ne kadar olursa olsun gebelikte kanama sevilen birsey değilmiş doktor öyle demişti. Progestan başlar büyük ihtimalle bana hem iğnesini hem hapını verdi hapı fitil olarak kullaniyorum
Sm135 Fatos- başıma geldi doktora gittim bir sorun yok Protestan vermişti sonra 20. Haftada ve 31. De tekrar oldu progestana devam ediyorum bir sorun görülmedi