SSuleeN Kızlar bugün 37+6 haftamızda son muayenemiz oldu. Kızımız 4,850 gram görünüyor. 5 gün sonra sezaryen olacak. 38+5 de… Yenidoğan çıkışı almıştım. Olur mu acaba yoksa başka bir takım daha almalı mıyım ne giydirmemiz uygun olur?
hsizyl SSuleeN ablamın oğlu 3.600 dogmustu ayakları tuluma dar geliyodu bzimkinin ayakları büyük diyemi bilmiyorumda 😂 benim bebeler 2.800-3 doğuyo tam geliyoda
Yagmure SSuleeN yenidoğan takımının dar gelme ihtimali çok büyük bence büyük bi takım almalısınız bebek bezi de 1 numara olmayabilir hatta 2 numara da alın bence sağlıkla gelsin tosbik ☺️
SSuleeN Zeynep_ze Tükettiklerimizle ilgili değil dedi. Genetik etkenler çok etkili dedi. Folik asit omega 3 6 Multivitamin almak başlı başına besleyici zaten. Ben ilk üç ay çok dikkat etmiştim. Kilo alımı çok olunca kuruyemiş muz avakado hepsini bıraktım :/ Ne bileyim nasıl böyle olduğunu anlayamadım. Ama ben de 4 kilo doğmuşum :/ Midem de bulanmadı hiç iştahım çok acıktı vallahi ne bulduysam yedim 😅 73 kiloyla hamile kaldım. 85 im
SSuleeN Çok teşekkür ederim yorumlarınız için şişko patates bi r kızımız olacak yapacak bir şey yok 😅