Hcrdnmz Kızlarr selammm 🤗 5 aylık hamileyim ve henüz kilo alımın olmadı normal mi acaba. Var mi benim gibi olan
edashh Hcrdnmz hemen hemen 6. aya yaklaşmışınız bizim gibi kilo alımı enteresan doktorunuz ne dedi bu suruma ben 22 haft 4.5 kilo aldım
Hcrdnmz Busradrkc iştahım hamile kalmadan önceki gibi hani sadece başlarda yiyemedim yiyemedigim zamanda kilo verdim ama suan kilomda oynama yok öyle
Devran 50 ile kaldım 18 haftalıkken 59 kiloydum şuan 20+2 günlüknolduk bakalım gidicem 21 haftamda ne kadar olduğumu görücem 😂 ben aldım yani 😂
Hcrdnmz edashh doktorum problem görmedi zaten Bebeğin boyu kilosu bu aya göre çok iyi demişti haftaya tekrar gidicem gerçi
Devran Yani ben baya belli ettim hamileliğimi çünki hem boyum kısa hemde zayıftım 50 kiloydum şimdi bi anda 59 olunca heryerde belli ettim kendimi 😂
Hcrdnmz Devran benim şu avantajım var 1.76 boy 78 kilo boyum uzun olduğu icin göbek pek belli olmuyo zayiflarda direk cikiyo göbek evet ama omunda güzelliği orda 🥰
Kbrasuer Hcrdnmz ne güzel ben 5 kilo aldım malesef 🙄 korkuyorum daha fazla alıpta aşırı kiloyla kalırsam diye😔
edashh vallaa kilolar verlir sporla falan bogazı tutunca önemli olan bebiş saglığı bende çok takmıyorum ama çokta iyi birşey değil kilo pisikolojik bile etkiliyor şişmek😂😬
Devran Hcrdnmz yav yürüyüşüm değişmiş ben fark etmiyorum hiç çevrem söylüyo bacak bacak üstüne hiç atamıyorum bide ben göbek zaten çıktı popo basenler her yerim büyüdü he ödem de var tuz tüketimim fazla doktor uyarı verdi zaten yeni yeni azalttım 😊
Hcrdnmz ZehraEmirolu hamilelige nasıl hamiş denilebiliyosa gebeliğe de gebiş denmesinin neyi anormal neyi garip. Gebeş çok ağır bi kelime.