Herhangibirisiiiiiii Kızlar yeni doğacak olan bebeğinize ya da tecrübeli olan anneler cevap verirse çok sevinirim bebeğinizin normal müslin örtülerle mi kundak yapmayı düşünüyorsunuz yoksa görselde ekledigim gibi bir kundak kullanıp memnun olan olmayan yazabilir mi 
Herhangibirisiiiiiii Herhangibirisiiiiiii  Ya da böyle mi ?
Mavisim3457 Herhangibirisiiiiiii https://ty.gl/xh37xpao6i Ben Ekimde doğum yapcam nasip olursa. Bundan aldım 2 adet. Zaten kış ev sıcak olacağı için. Kolları içinde ona göre giydiririm
tunasmom Herhangibirisiiiiiii haziranda doğum yaptım sıcaktı zaten müslin battaniyeyle kundak yaptım. Çok yapamadım gerçi bebeğim durmuyordu kundakta 1 hafta anca yapabildim. Çok kalın olmaması gerektiğini düşünüyorum hangi mevsim olursa olsun
Mediha99 Herhangibirisiiiiiii sevi bebe marka ince bir tane alacağım sizin attığınız kalını kış için almayı düşünüyorum 6 aylık olduğumuz da
Mavisim3457 Herhangibirisiiiiiii Aynen benimde Ekim ortası görünüyor araştırdım çoğu kişide böyle gördüm. Kol açıkta kaldığı için ona göre üst giydirebilirsin. Zaten evler petek sıcak. Terletmeyede luzüm yok.
Mavisim3457 Herhangibirisiiiiiii Fermuarlı çıkarması kolay. Kakası çıkar yedek olsun diye 2 adet aldım. Çok tatlı 🥰
aysenuraktas6107 Herhangibirisiiiiiii ben öyle kundak almadım müslin örtü ile yaptım bı de yüz örtüsü ile bile yaptım çünkü hava çok sıcak müslin örtü bile yakabiliyor hiç gerek yok bence ama kışın kullanılır bnde de var bu peluş olandan bı de diğerinden ama şuan muslin yeterli
Minigininannesi Herhangibirisiiiiiii ince bir örtü muslin ve ya pamuklu battaniye ile yarım kundak en güzeli
Idrnm Bende aldığım muslinler ile yarım kundak yapacağım evin iicnde, dışarı çıkarken zaten battaniye var bu pahalı tulumlara gerek yok diye düşündüm açıkçası zaten çok çabuk büyüyorlar sigmazlar belirli bir süre sonra
Idrnm Tabii ben ikiz diye bu kadar detaylı düşünüyorum size karisamam yani canınız ne istiyorsa icinzden ne geliyorsa onu seçin 😃😃