Belas Sweet02 canım İkitelli’deki batı bahara gidiyorum o hastanenin baş hekimi Reşat Bahat ı şiddetle tavsiye ederim daha önceki doğumumu da o yaptırmıştı bu civarın en iyi kadın doğumcusu bence
Belas Sweet02 bende yeni hastanede doğum yapıcam Allah nasip ederse bana 1 -1,5 ay sonra taşınacaklarını söylediler bence eskide başla yeni hastanede doğum yapıcak hastalar eski fiyattan doğum yapıcakmış muayenesi 90 tl şuanda
Mervus behrem canım ben de Sefaköy medipole gidiyorum özellikle sordum neler veriliyor diye bebeğin eşyalarını alıp gelin(bez,zıbın vs) ancak acil durumlarda veriyoruz dediler bana
behrem Mervus evet ben doğum yaptım bizimkiler hemşireye bez vermeyi unutmuşlar o zaman bezi hastane vermişti
BeyzZaA behrem görümcem bi iki hafta önce orda doğum yaptı kendi hastane çıkışlarını giydirmişlerdi ateş ölçer verdiler çıkıcakları zaman 4lü bez bepanthol pişik kremi öyle şeyler bu kadardı
behrem Hilal34 ben doğurdum bebeğim 1,5 aylık oldu bile 😇😇 irem yengel'di doktorum, çok memnun kaldım..