_mutlu_anneee_ Selam kızlarr, bişey sormak istiyorum sizlere. Brn 3 aylık hamileyim, çaydan tiksiniyorum, düşününce, ismi geçince bile midem bulanıyor. Size de böyle oldu mu? Olduysa ne zamana kadar devam etti?
MehmedinZeynebi _mutlu_anneee_ oğlumda oldu 6 aydan sonra ara ara içtim normalde şekersiz içerdim şekerle tükettim şuan kıza hamileyim yine 6 ay içmedim yeni yeni başladım şekerle tekarr 😃
yenibirannis _mutlu_anneee_ benim tavukta öyle oluyodu 8 aylık oldum hala öyle😐 ki normalde çok severim
Smyye0303 _mutlu_anneee_ benimde ete olmuştu ne kadar piserse pissin kanlı çiğ gelirdi valla zamanla geçer
esraEb _mutlu_anneee_ bende de oldu, asla içemiyordum demleyemiyorudm. Sonra sonra düzeldim 5.6. Ay gibi kahvaltıda içmeye başladım bi bardak sonra iki bardak oldu derken gün geçtikçe düzeldi. 38+6 yım tam düzelmeye çok az kaldı 😄
Hulya5581 _mutlu_anneee_ ben çayı çok içerdim hamilelikte sizin gibi bir soğudum çaycı görünce bile midem bulanıyordu çay kelimesi de yetiyordu bazen 16 17. Haftalara kadr devam etti şimdi 22 deyim içiyorum geçti
Sunshine__ _mutlu_anneee_ 31 haftalık gebeyim 1 haftadır en fazla 1 tane içiyorum bugüne kadar hiç içemedim tiksindim sudan da tiksindim içiyorum direk gidip kusuyorum oda yeni yeni düzelmeye başladı
Yebiii _mutlu_anneee_ bende 15+3üm hamile olduğumu öğrendiğimden beri çay kahve ismini duyarken bile midem kalkıyor 😂😂 eşime yapmak zorunda kalıyorum Allahım çok kötü 🥴🥴 ne zaman geçer dersen doğum yapınca düzeliyormuş😊
BetulMom 13+5 den bildiriyorum. Herşey ama herseyin gerçekten bir kokusu varmış.ağaçlar bile kokuyor ya😩Allah yardımcımız olsun.su içemiyorum,karpuz,muz ki bunlar en sevdiğim şeylerdi. Haşlanmış patates yiyorum bastırsın açlığımı diye ama
Hhbnhbnjvv 4 aya kadar tiksindim kendi evimde haftalarla icemiyordum ama baska yere gittiginde 1 bardak icerdim