Feriideklc Kızlar hastaneden geliyorum, bebeğin suyu azalmış dedi doktor. 25+5 günlük. Siz neler yaptınız bu konuda
MehmedinZeynebi Feriideklc 24+2 iken gittiğim doktor suyunun alt sınırda olduğunu söyledi riskliye sevk etti iki gün günlük dört litre su içip sabah akşam 500 ml serum vurdum üçüncü gün riskli gördü suyu güzel dedi. Ama havuc suyu deveci armudu önerenler var denemedim hiç
Busra-1601 Feriideklc 25+4 te doktorum azalmış suyu dedi 25+6 da hastaneye yatırdılar 1 ay yattim ben de günde 6 litre su 2 bardak havuç suyu içtim 1 ay sonunda suyum.normal seviyeye gelmişti. kesem delinmiş ama sızıntı şeklinde geliyordu suyum o kendini iyilestirmis sukur. simdi haftada 1 kontrole cagiriyorlar gidiyorum
zumrasmom1 Feriideklc karpuz suyu ve havuç artırıyor diye biliyorum canim. Bizzat suyum fazla ve yazın bol bol karpuz yedim. Şimdi bizde azaltmaya çalışıyoruz
_gulumm zumrasmom1 benim de suyum fazla kaç haftadır. 35+5 im. Bı kaç hafta öncesine kadar bile deli gibi karpuz yerdim gece 12 de bile yerdim . Şimdi de cefasini çekiyorum işte. Nasılda canım cekiyor ama yemedim bı daha
_gulumm zumrasmom1 amin canım hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah. Doğumdan sonra acısını çıkarırız artık ☺️
CerenB Kendinize stres yapmayin benimde 24 haftaliktan beri alt sinirda su an 34 haftaya giricem doktorum yeterli gayet dedi ama bol su icmemi karpuz havuc suyu tuketmemi onerdi havucu cok yapamadim ama hergun karpuz yemeye ozen gosteriyorum