Glltss Güzel anne adayları ve tecrübeli anneler ben 38+5 günlük hamileyim de bugün suyum geldi ama idrar gibi ve avuç içi kadar üstümdeki kıyafete kadar çıktı böyle bi anda boşalıp inmedi de sizde nasıl oldu yaşayan var mı sancım da yok
Naazli Glltss bende bir anda boşalmıştı. Ama azar azar gelende var. Doktorunuzla iletişime geçtiniz mi ?
Slma_aygn Glltss iki doğumumda da suyum gelemdi hastanede patlattılar idrar gibi değil kontrol edemiyosun akıp gidiyor birden de gelebilir hepsi aralıklarla da bosalabilir ılıklıgından falan anlarsın
angel4545 Glltss skismitim eğildim pıt gibi bişey hissettim karnımda neyse kalktım tuvalete gidiyorum ay dedim ben çok tuttum herhalde cisimi yapıyorum sornra baktım geliyo az az o an anliyo insan
Nymphadora Glltss ben geçen cuma acil sezaryen ile doğum yaptım bu su gelme meselesi nedeniyle. Anlamamışım suyum geldiğini az az idrar kaçırır gibi geliyordu bende idrar sandım. Kontrole bi gittim suyum bitmiş nerdeyse acil sezaryenle doğuma aldılar hemen
Byzeasl Kızlar benimde 39+3 kasık ağrım var karnımın alt kısmı aşırı ağrıyor yürümekte zorlanıyorum ama sırt ağrım yok sancılarım ara ara oluyor acaba yalancı sancı mı yoksa doğum sancısı başladı mı
Byzeasl G12s_18 ılık duş aldım halen ara ara kasılmam oluyor böyle kasıklarımdan yukarı doğru yürümekte zorlanıyorum
Glltss Doktora gittim nts yaptılar sancım yoktu zaten çıkmadı da amniyon sıvısı testi yaptılar hani su mu yoksa akıntı mı diye akıntıymış ben de şaşırdım böyle akıntı hiç yaşamadım enteresan:)
G12s_18 Byzeasl benim de kasılmam oluyor ve kasigima sanki bıçak batıyor ama düzenli değil düzenli olursa hastaneye gidecem
Gizemengin35 Byzeasl uyanınca da geçiyor ama zorlanıyorum yatıp kalkarken ve ağrım oluyo kasigimda belimde
Byzeasl G12s_18 benim sürekli oluyor yarın kuaföre gidicem son temizlik için ertesi gün de hastane inşallah eğer yarın acil bişi olmazsa gitmem hastaneye ama benim kasık ağrım devamlı var kesilmiyor
Byzeasl G12s_18 birde bebek aşırı hareketli ya resmen karnımda ayağını görüyorum hissediyorum burup kaçıyo 😂
Zeynepsyhn Byzeasl Kaç haftalık hamilesinnn benim kızzz beni karnımdaaa öldürdüüü resmen hareketleri dursun diye telefonu elime alıp kameraya çekiyorum hissediyormuş gibi duruyor resmen 😂
Byzeasl G12s_18 yok benimki aşırı hareketli babası yolda doğuma yetişecek mi diye yarışıyor sanki ondan önce gelecek gibi minik hanımımız 😂
Byzeasl Zeynepsyhn 39+4 yarın olucam kız benimkinde aynı sol tarafıma uzanıyorum birden kendini çekiyor boşluğa düşüyorum anlık hareketleri canımı yakıyor