sunshine_ Brmasal-123 benimde böyle çıktı şükür iyi geldi sonucum burdan anlaşılmıyor ama doktor Bi grafik çıkarıyor ordan bakıyor canım
mervemurat16 Brmasal-123 bu sonuçlardan pek bişey anlaşılmıyor.Doktorunuzda grafikli sonuç ve açıklamalar var asıl önemli şeyler orda yazıyor
Aybarssmom_ Canım anlamıyorum ama bu tarz tahlillerde anormal çıkınca kırmızı renkte oluyor genelde ve grafik tablo var önemli olan o. Onu da doktor görebiliyor sadece biz göremiyoruz
sunshine_ Brmasal-123 olmadı canım ya 2 hafta sonra gitcem öğrenmeye çok heyecanlıyım senin belli oldu mu ? Ve nasıl gidiyor hamileliğin belirtilerin devam ediyor mu
Brmasal-123 sunshine_ benim de en son ikili taramaya gittim öğrenemedim bende çok heycanlıyım ikinci gebeliğim ilk haftamdan beri belirtiler hiç kesilmeden devam ediyor özellikle miğde bulantısı istifra çok yıprattı canım beni
sunshine_ Brmasal-123 ay beni de canım benim ilk gebeliğim tam geçti dedim dün kustum rahatlattı bugün yine baya bulantı vardı bilmiyorum nolcak
sunshine_ Brmasal-123 evet kullanıyorum prilam kullanıyorum canım gece yatmadan 2 tane içiyorum kimi zaman içmeyip bakıyorum geçmiş mi diye ama devam ediyor 😃
sunshine_ Brmasal-123 evet benimde etmiyor canım birde ağzımda acı tat var o daha çok midemi bulandırıyor 🙄 kasıklarında ağrı oluyor mu ?
Brmasal-123 sunshine_ bazen kasıklarımda baskı hissediyorum canım. Prillamdan başka ilaç kullanıyormusun vitamin falan
sunshine_ Brmasal-123 folik asiti bırakırdı doktorum bacaklarımda falan kasılmalar oluyordu Bi d vitamini birde demir ilacı verdi sen kullanıyor musun
Brmasal-123 sunshine_ yok canim kullanmıyorum ama kontrolde soyliycem halsizlik baş dönmesi falan oluo