incitanesi__ Selooooooo 90 la hamile kaldım ama boyum uzun 1.78 o yüzden çok göze batmadı 106 ile doğuma gittim 16 kilo almıştım toplamda
Adeninannesiseren Selooooooo 110 kiloydum tam spora diyete baslamıstım. Çocuk düşünmüyordum. 9 haftalık hamileyim. Sürpriz bir şekilde kalmışım
Selooooooo Aysnr11 ben 1 gebeliğini 65le hamile kalıp 95 doğuma gittim 2.gebeligim 72 hamile kalıp 100 kiloyla doğuma gittim /( Nasip olursa 3 düşünüyorum hayirlisiyla🤲 ama kilom 85.87 arası gidip geliyorum hamile kalirmiyim bu kiloyla bilmiyrm
Selooooooo zumrasmom1 ohh maşallah peki kilo aldınız mı 🙈 inşallah bende kalabilirim birde cinsiyetiniz nedir 😍
zumrasmom1 Selooooooo cinsiyetimiz kız. İlk üç ay aşırı bulantı kusma vardı 7 kg verdim. Verdiğim kiloyu geri aldım 98 im hala 😃
Cansu0655 Selooooooo ben 78le hamile kaldım 72ye düştüm ilk 3 ay kusmaktan şuan 35+2yim tekrar 78 oldum
Cansu0655 Selooooooo kilo hiç sorun olmuyor bebişimiz sağlıklı olsun yeter Allah isteyen herkese nasip eder inşallah
Ustunneliff Selooooooo 79 ile hamile kaldım 20. Haftaya kadar hiç kilo almadım 22 haftalık olucak 80-81 görüyorum