Bir-orhn Selam kızlar hamilelikte bebek için nesguik tozunun çok kilo aldırdığını söyleyenler var . Deneyip faydasını gören oldumu ?
leila1 Bir-orhn sağlıklı biri ürün olmadığı için bebeğin aldığı kilo da sadece şeker üzerine olur. Bebeğin kilosunun genetikleri alakası olduğunu söylemişti doktorum yani siz zayıf bir bebek olarak doğduysanız biraz sana benzeyecek.
Pinklove Bir-orhn Bebeğe sağlıklı besinlerle kilo aldırın. Bunlar süt, yumurta,ceviz, peynir, yeşillikler, meyve sebzeler olsun. Ne olduğu belirsiz paketli gıdalara daha az yer verin beslenme rutininizde.
MehmedinZeynebi Bir-orhn geçen ay bebeğimin karın çevresinde iki haftalık gerilik vardı nesquik muz kuru yemiş et ve balığa ağırlık verdim düzeldi çok şükür ama özellikle nesquik i bende duydum doktoru önerenler bile varmış
Bir-orhn leila1 bende sizinle aynı fikirdeyim ama bu aralar çok sık görmeye başladım kilo aldırıyor diye sormak istedim teşekkür ederim ☺️
MehmedinZeynebi Bir-orhn ama duzeldikten sonra yemedim oğlum var o devam etti 😃 Eğer sıkıntınız varsa gelişimiyle yiyin derim şahsen 22 haftamda gelişim geriliği sebebiyle riskliye sevk edildim o gün bana ot ye deseler ot bile yerdim paketli işlenmiş dondurulmuş diye düşünmedim çünkü bu haftada normal değil hastalıklı bir çocuk olabilir dediler sırf kilosu düzelsin diye herşey yedim bı ayda. Yok sıkıntısı yoksa iri bi bebek istiyorsaniz sağlıklı beslenin zayıflığına önem vermeyin 🥰