TheMuhtesem Ayseb35 30-35dk da bir kalkıyorum evde dolanıyorum. Sandalyem ortopedik ve bel desteği var belim falan ağrımadı. Ama 2.trimesterda kuyruk sokumum çok ağrıyordu şimdi o da geçti 37.haftadayım
babyme_ay Ayseb35 ben de bazen çalışmaya dalınca baya bir iki saat hiç kalkmadan oturduğum oluyor ama hareket etmemiz lazim
adatuna Ayseb35 ben evden çalışıyorum bu sebeple sürekli oturarak çalışmaktan kaçınıyorım çünkü artık karnım acıyor bilgisayara eğilirken. sık sık kalkıp yürüyorum bazen yataktan çalışıyorum.
Ayseb35 Han daha 9 haftaligim ve evden çalışıyorum normal yemek masasında çalışıyorum sanırım değişiklik yapmam gerekiyor.
vanilyali99 Of zaten bu da ayrı dert ,oturuyorsun sandalyeye yapisiyorsun kalkıp dolasayim diyorsun millet iyisin sanıyor ya da saçma sapan sorular soruyorlar ne yapacağımı şaşırdım acikcasi
TheMuhtesem Ayseb35 benimki oyuncu sandalyesi, ama ofis tipi ergonomik sandalyeler de çok kullanışlı. Benimkisi calitte Titan serisi ama yazılımcı ve oyuncu değilsen daha kibar modelleri tercih et bence