Glstn Eedakayae Benim maaşallah diyim 31. Haftada 2370 gr 44 cm olmuştu.Şuan 33 oldum kaçtır bilmiyorum 🤗Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 😍🤗
Gamzedmrts Eedakayae Gerçekten öyle oluyor ben istemeyerek bebeğe kilo aldırdım 5.Ayıma kadar kusmustum sonradan bir açıldım 20 kilo aldım suAna kadar.. Ekmekten hamburger den vazgeçemiyorum :)
mehtap28 Eedakayae o kadar cok yorum okudum ki gözüm kapali aliyorum canim herkes parasini fazlasiyla hakediyo yazmis
Gamzedmrts mehtap28 Bunlar kesinlikle doğru bende her sabah 2 yumurta yiyorum haşlanmıs veya omlet kaşar peyniri normal peynir ve her gün muz süt yoğurt :)
mehtap28 Gamzedmrts desene bebeklerimizin kilosu aldi basini gidiyo 😂😂😂 valla ben kara kara nasil doguracagimi düsünmeye basladim az biraz sisko olacak gibi kizim 🤭
Gamzedmrts Gerçekten bende doktor öyle deyince bugün baya düşündüm 😂😂 tombiş bebek normal doğum için zor oluyor ☺️ Hakkımızda Hayırlısını dileyelim 🙏🏻 Sağlıkla gelsinler inşallah
Gamzedmrts Ben müsadenizle size iyi geceler Rabbim sağlıkla yavrularımıza kavuşmayı nasip etsin inşallah 🙏🏻❤️
Arzuu34 34+2 de en son kontrole gittim. 2850 gr 48 cm dedi. Göbeği haftası ile uyumluymus ama kafası 2 hafta öndeymiş. Kafa önde gitmeye devam ederse normal doğum zorlaşır dedi doktor. Takip edip karar vereceğiz.
busra4161 Zmr bugun gttim 13gun gerilik war ama doktrum takcak bise yok dio cunku herseyi norml cıktı bebegmn bnm tahlillerm vs temiz cktı oyuzden hc takmyorum
Blackmelody Eedakayae her türlü meyve ama özellikle muz bebeğe çok kilo aldırıyor gerçekten :) bir de boza çok etki ediyor acayip derecede
Blackmelody Eedakayae ya benim etrafımda 2900 doğan bebekler şimdi çok iri çocuk oldu hiç ilgisi yok lütfen kafayı takmayn önemli olan sağlığı :)
Nuriyeaydogan 36+2 de 3350 çıktı kilosu iri bebek tanısı koydu ve sezeryan a yönlendiriyor perşembe karar verecek aldığı kiloya göre omuz takılması sorunu olabilir mis 🙁
Eedakayae Nuriyeaydogan cocugunuz 1 ay karninizda Dursa bir kilo alamaz yer daraldigi icin alan daraliyor alsa alsa 700 Gram alir belki en fazla Oda etti size 4050 Gram bes kilo cocuk doguranlar var neden direk sezaryan diyorlar anlamiyorum islerine gelmiyo sanirim
Duyguentrk 30+3 ye 1890 gramdı. Hep zayıftı birden toparladı. Ve özel hiçbirşey yemiyorum. Hatta iştahsızlıktan çok az bile yiyorum. Birazda yapılarımızla alakalı canım.